Vem kunde tro att en idé om små tecknade och fiktiva monster på 90-talet skulle leda till en världsomfattande succé med TV-spel, animerade TV-serier, filmer, kortspel och leksaker? Pokémon är en franchise som står för Pocket Monsters och skapades av speldesignern Satoshi Tajiri 1996. Det betyder att Pokémon har funnits i 25 år och att den till skillnad från andra liknande spelserier bestått tidens test. Titta bara på Pokémon Go för smartphones med sina många utmärkelser och popularitet över hela världen. Pokémon Go är verkligen ett bevis på att barn fortfarande lockas av Pokémon i alla dess former.

Välj bland massor av Pokémon-leksaker

Faktum är att framgången har varit så stor att Pokémon numera är den mest lönsamma franchisen genom tiderna. Detta är inte heller så förvånande med tanke på hur populära Pokemon leksaker är bland Pokémon-fans. Dessutom lockar franchisen ständigt yngre generationer att vara med och leka i den spännande världen av Pokémon.

På eStore finns ett brett sortiment av Pokémon-leksaker och merch att välja mellan:

  • Gosedjur.
  • Actionfigurer.
  • Pussel.
  • Klistermärken.
  • Ryggsäck.
  • Nyckelring.
  • Adventskalender.

Som du märker hittar du allt som ditt barn kan tänkas önska sig! Härnäst kommer några förslag på leksaker du kan köpa till ditt barn.

1. Gosedjur – Pikachu: På eStore hittar du bland alla Pokémon-leksaker gosedjuret Pikachu med en höjd på 24 centimeter. Varje leksakssamling är inte komplett utan denna ikoniska och oemotståndliga karaktär. Mjuka och gosiga gosedjur är perfekta för barn från 12 månader och uppåt.

2. Actionfigurer – Ash och Pikachu: När det gäller actionfigurer har du de två ledande figurerna från Pokémon – Ash och Pikachu. Dessa figurer är gjorda av plast med en höjd på 11 centimeter och är lämpliga för barn från fyra år och uppåt. Figurerna är detaljerade och välgjorda för att få det att kännas som att barnet är mitt i striden.

3. Klistermärken – 20 stycken: Med klistermärken kan du låta ditt barn sticka ut från mängden genom att dekorera anteckningsböcker, koppar, datorn, kylskåpet med mera. Paketet innehåller 20 roliga klistermärken med olika Pokémon-motiv. Klistermärken har fördelen att stimulera kreativiteten och kunna fästas på vilken slät yta som helst.

4. Pussel – 1000 bitar: ”Första generationen”-pussel från Ravensburger föreställer över 150 stycken klassiska Pokémons från den första generationen. Att köpa detta pussel är ett utmärkt sätt att motivera ditt barn att använda sin kreativitet och analytiska förmåga. Storleken på pusslet är ganska stort och mäter 70 gånger 50 centimeter när det är färdiglagt.